Julcsi Kreatív Kuckója

Vásárlási tájékozató

A vevő tudomásul veszi, hogy a megrendelés elküldésével elfogadja a Vásárlási információkban szereplő feltételeket, valamint azt hogy a nyilatkozat elfogadása a Julcsi Kreatív Kuckója javára teljesítendő fizetési kötelezettséget von maga után.

A termékek kiválasztása

A vásárlónak lehetősége van választani, illetve rendelni az áruház termékei közül. A vásárló a kiválasztott termékre kattintva megtekintheti annak bővebb ismertetőjét. Vásárlási szándék esetén a megvásárolni kívánt termékek rendelési kódjait, a vásárló elküldi részünkre a „Kapcsolat” menüben lévő valamelyik elérhetőségen keresztül. Csak az általunk pozitív visszaigazolás esetén lesz véglegesítve a megrendelés.

Árak

Áraink a rendelés időpontjában érvényes listaárak, amelyeket a webáruházban a termékek mellett találnak. Az árak bruttó árak, az ÁFÁ-t tartalmazzák, azonban ezek az árak nem tartalmazzák a szállítási költséget. A webáruházban feltüntetett árak csak az oldalon leadott rendelések esetén érvényesek. A szállítási költség a Vásárlási feltételek között is megtalálható. Amennyiben a webáruházban hiba vagy hiányosság lép fel a termékeknél vagy az áraknál, fenntartjuk a jogot a korrekcióra. Ilyen esetben a hiba felismerése, illetve módosítása után azonnal tájékoztatjuk a vevőt az új adatokról. A vevő ezt követően még egyszer megerősítheti a megrendelést, vagy lehetőség van arra, hogy bármely fél elálljon a szerződéstől.

A rendelések feldolgozása

A rendelések feldolgozása 24 órán belül megtörténik.

Visszaigazolás

Minden rendelésről e-mailes visszajelzést küldünk. Ez azt jelenti, hogy a rendelés feladását követően egy e-mailt kap a várható szállítási időpontról és a megrendelés megerősítéséről. Telefonos egyeztetés esetén hívja az ügyfélszolgálatot vagy az e-mailben található telefonszámon.

Fizetési feltételek

Áruházunkban lehetőség van banki átutalásra, személyes és utánvéttel történő fizetésre. Utóbbi esetén az utánvételi díjat előre el kell utalni, a teljes vételárat a küldemény átvételekor kell kifizetni készpénzben a küldemény kézbesítőjének.

Banki átutalás esetén kérjük az alábbi számlára utalja a megrendelés összegét, amint kollégánk vissza jelezte, hogy a rendelése elkészült.

K&H:

A megjegyzés rovatban kérjük tüntesse fel a megrendelt termékek kódjait.

Szállítás

A küldemények kézbesítése, szállítása az Magyar Posta Logisztika Futárszolgálat által történik. A termék szállítási idejét a visszaigazoló e-mail tartalmazza. A szállítás időpontjáról lehetősége van egyeztetni a visszaigazoló e-mailben található telefonszámon. Amennyiben a csomag tartalma a szállítás folyamán megsérült, legyen szíves a legközelebbi postahivatallal felvenni a kapcsolatot és jegyzőkönyvet felvetetni a sérült termékekről, mivel a kárpótlás csak ennek ellenében teljesíthető.

Személyes átvétel

Lehetőség van – kizárólag előreutalás esetén – előre megbeszélt időpontban és helyszínen, személyes átvételre is, Sormáson illetve Nagykanizsán. Üzlethelyiségünk nincsen! A személyes átvétel ingyenes.

Anyák napja eredete - hagyományok és szokások

Anyák napja eredete - hagyományok és szokások

Anyák napja eredete - hagyományok és szokások

Anyák napja eredete - hagyományok és szokások

Egyedi ajándékok

Gömbök

Lámpások

Julcsi Kreatív Kuckója